چند نکته مهم در چیدن میز شام

تزیین محوطه میز شام

اولین کار برای چیدن میز شام این است که محوطه میز شام را تمیز کنید.چرا که احساس رضایت و لذت بردن از یک وعده غذایی از محیط اطراف شما حاصل می شود.بهترین شرایط جوی وقتی حاصل میشود که شما در فضای باز غذا بخورید و محیط اطراف شما تمیز و عاری از هرگونه زباله باشد.همچنین میتوانید از چراغ های تزیینی و شمع های کوچک برای زیبایی بخشیدن به میز غذای خود استفاده کنید.


سفره میز شام

قبل از به نقل از مجله فرهنگی خبری نفس های سرکش، پهن کردن سفره اصلی، بهتر است میز خود را با یک سفره ضخیم پنبه ای بپوشانید. این کار باعث می شود ظروف روی میزتان حرکت نکنند و مانع از ایجاد سر و صدا در هنگام برداشتن یا قرار دادن ظروف می شود. در ضمن از یک رومیزی متناسب با ابعاد و شکل میز استفاده کنید و مطمئن شوید تمام گوشه ها و بخش های میز را پر می کند.

 

بشقاب

بشقاب های تخت را اول و بشقاب گرد را روی آن قرار دهید.

 

قاشق و چنگال

قاشق در سمت راست بشقاب و چنگال در سمت چپ آن است. در ضمن چاقو و قاشق کوچک بالای بشقاب ها نیز برای صرف دسر قرار می گیرد. در ضمن لیوان ها همیشه بالای چاقو قرار داده می شود.

 

دستمال سفره

دستمال سفره را می توانید با طرح ها و رنگ های مختلف انتخاب کنید و با هنر و سلیقه خود به آن ها فرم داده و روی بشقاب گرد قرار دهید. در انتخاب طرح و رنگ آن ها دقت کنید که با میز غذای شما هارمونی داشته باشد و مانع از شلوغ شدن بیش از حد میز شام شود.

چاشنی ها

چاشنی ها باید در محلی واقع شود که همه به آن دسترسی داشته باشند؛ مثلا یک جا سسی را برای دو تا سه نفر در نظر بگیرید. همچنین توجه داشته باشید که همیشه یک بشقاب کوچک برای دور ریختن استخوان ها و ... غذاهای خاصی مثل غذاهای دریایی در نظر بگیرید.

 

نکته : هرگز هیچ یک از مواد غذایی را با بسته بندی سر سفره قرار ندهید این کار زیبایی میز شما را کاملا از بین می برد.